MASSATGE QUIRO LOMI

El Quiro Lomi neix de la fusió de dues tècniques, i la seva simbiosi enriqueix els resultats del massatge. El Lomi Lomi basat en la filosofia humana (la recerca de l’harmonia i l’amor), té el seu origen en els sanadors hawaians.

El significat de “Aloha” (salutació Hawaià) és més profund que l’hola o adéu, és “l’alegre compartir de l’energia vital en el present”. Per la filosofia hawaiana no només es refereix a l’afecte o la passió per algú, inclou la tolerància, acceptació, respecte, compassió, perdó, una teoria interessant que podríem aplicar a la nostra vida quotidiana.

Aquest massatge exòtic es realitza, gairebé exclusivament, amb els avantbraços balancejant el cos. El cervell rep aquestes sensacions i respon produint neurotransmissors que aporten benestar general.

Aquest massatge s’aplica a l’esquena, cames, abdomen, tòrax i braços.


Carles Calatrava Cots, quiromassatgista des de 1997, al 2013 crea la seva pròpia consulta, Quiromassatge Carles, amb la finalitat d’oferir un ampli ventall de serveis terapèutics que van des d’un massatge fins a un embenat neuromuscular.

Quiromassatge Carles

Carles Calatrava Cots

Mapa